Ostatnia aktualizacja: 22 sierpnia 2026
Możesz usunąć swoje konto A1 oraz wszystkie powiązane dane w dowolnym momencie. Ta strona wyjaśnia, jak to zrobić.
Opcja 1: Usuń natychmiast w aplikacji
Najszybszym sposobem usunięcia konta jest zrobienie tego bezpośrednio w aplikacji A1 — bez konieczności kontaktowania się z nami:
Otwórz A1 → przejdź do Profil → Konto → Usuń konto. Potwierdź, a Twoje konto i wszystkie powiązane dane zostaną natychmiast usunięte. Jest to w pełni samoobsługowe i nie wymaga kontaktu z nami.
Opcja 2: Poproś o usunięcie bez aplikacji
Jeśli nie masz już zainstalowanej aplikacji lub nie możesz uzyskać dostępu do konta, możesz poprosić o usunięcie, wysyłając e-mail na adres support@a1appp.com z tematem „Account Deletion Request”. Podaj adres e-mail lub numer telefonu powiązany z Twoim kontem, abyśmy mogli je zweryfikować i zlokalizować.
Prośby przesłane e-mailem rozpatrzymy w rozsądnym terminie po zweryfikowaniu Twojej tożsamości.
Co zostanie usunięte
Usunięcie konta powoduje usunięcie Twojego profilu, zdjęć, postów, wiadomości, utworzonych przez Ciebie ofert pracy oraz wszelkich innych danych osobowych powiązanych z Twoim kontem.
Co może zostać zachowane
Możemy przechowywać ograniczone dane przez krótki okres, jeśli jest to konieczne ze względów bezpieczeństwa, zapobiegania oszustwom lub zgodności z prawem, zgodnie z naszą Polityką prywatności. Dane te nie są wykorzystywane w żadnym innym celu i są usuwane, gdy tylko przestają być potrzebne.
Pytania
Jeśli masz pytania dotyczące tego procesu lub naszych praktyk w zakresie danych, skontaktuj się z nami pod adresem support@a1appp.com.
Dziękujemy za korzystanie z A1!